onsdag 22. september 2010

Hei

Her er referat fra medlemmsmøte 20. september

Det var et formidabelt oppmøte, med gamle og ny fjes.

Kyslagsmessen er fastlagt til 20 og 21 november.
Øksnes Fotoklubb deltar, som vi bruke. Det blir utstilling, med tema "Nyksund i bilder". Så her er det å la kreativiteten blomstre.

Etter en oppstartsrunde med kaffe og bildevisning, delte vi oss i to grupper.

En gruppe jobbet med photoshop og de muligheter som der finnes.
Mens den andre gruppen tok for seg litt grunnleggende kamerateknikk.

Vil vi fortsette med å dele inn i grupper, alt etter interesse og oppmøte, utover høsten, slik at utbyttet av medlemsmøtene blir bedre.

Til neste møte, 11. oktober, har de som deltok på kamerateknikkgruppen fått i "hjemmelekse" å ta med 4 bilder tatt med innstillingen TV, motiv er valgfritt. Bildene kan legges på en minnepenn, Det er enklest ved fremvisning via projektor.

Prosjektet "Dokumentasjon av Nyksund", som skal brukes til "Den verdifulle kystkulturen", er noe som vi vil jobbe med i høst. Nærmere informasjon kommer, når leder får avklart med kultursjefen om prosjektetes størrelse og omfang. Det vi vet så langt, er at bygningene i Nyksund skal avfotograferes fra alle fire sider. En plan over inndeling av Nyksund vil bli satt opp, slik at de som ønsker kan dra ut og starte med å ta bilder. De som begynner å ta bilder, gir tilbakemelding om hvor de har vært, slik at vi unngår at flere bruker tid på samme hus.

Fototips: det er fullmåne 23.september og samtidig er det høstjevndøgn. Fang høsten, og ta med på neste møte.

-mvh-
Raymond
Leder

Ingen kommentarer: